Skip to main content

Choose the Original – HewSaw Grey

Työpaikat

Kansainvälinen huippuosaajien työpaikka Järvi-Suomessa

Veisto Oy on kahdeksassa maassa toimiva sahakoneiden valmistaja, joka yhdistää huipputeknologian pitkään puunkäsittelyn traditioon. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä muun muassa robotiikan, automaation ja virtuaaliteknologian parissa.

  • Henkilöstöllemme ovat ovet auki myös maailmalle, sillä olemme toimittaneet koneita kuuteen maanosaan. Siksi etenkin huoltotehtävissä toimivat henkilöt työskentelevät erittäin kansainvälisessä ympäristössä. Omia toimipisteitämme löytyy kahdeksasta maasta.
  • Olemme investoineet viime vuosina merkittävästi työympäristöömme. Esimerkiksi tuotannossa yhtiöllämme on menossa Sahakonetehdas 2020-ohjelma, joka on tuonut tehtaille lisää automaatiota ja huippulaadukkaita työstökeskuksia. Kehitystyö on parantanut tehokkuuden lisäksi työturvallisuutta ja viihtyvyyttä. Hyvästä työympäristöstä kertoo sekin, että henkilöt ovat työskennelleet Veistolla lähes 30 vuotta.
  • Nuorille tarjoamme mielellämme mahdollisuuksia oppilaistöihin, harjoituspaikkoihin sekä TET-harjoitteluun. Opiskelijayhteistyöstä meillä kertoo lisää henkilöstöjohtajamme Tommi Hämäläinen: [email protected].

Avoimet työpaikat